17 Temmuz 2013 Çarşamba

Hindistan Cevizli Taçlar

Hindistan cevizi kokusu ve cevizin tadıyla harmanlanmış bu taçlara bayılacaksınız.

Gerekli malzemeler

  • 150 gram margarin
  • 1.5 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım paket vanilya
  • 3 adet yumurta sarısı
  • 1.5-2 su bardağı elenmiş un
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu


Yapılışı
Bu karışımları mikser yardımıyla iyice karıştırınız.Daha sonra krema sıkma kabına doldurarak, fırın tepsisine
4 santim aralıklarla daireler sıkınız.1 yumurta akını 2 yemek kaşığı toz şeker ile 3 dakika kadar çırpınız.Kalan yarım vanilyayı ekleyiniz.1 limon kabuğu rendesini ve 1 su bardağı hindistan cevizi ilave edip 1 dakika kadar daha karıştırınız.
Bu karışımı kurabiyelerin üzerine 1 tatlı kaşığı kadar ilave edin ve 170 derecelik önceden ısıtılmış fırında 10-15 dakika arasında pişiriniz. Bu tarife bayılacaksınız.Şimdiden Afiyet olsun.